Ingredientai
Rauginti kopūstai ((galima dėti daugiau ar mažiau, priklausomai kokio tirštumo sriubos norite)
600 g
Baltagūžiai kopūstai
400 g
Kiaulienos nugarinės
200 g
Rūkyta dešra
200 g
Pomidorų padažo
3 šaukštas
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Česnako
4 skiltelė
Džiovintos slyvos
1 sauja
Kmynai
2 šaukštelis
Mėsos sultinys
0.5 stiklinė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kelias minutes.
2. Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, išspaustus česnakus ir morkas. Kepkite kol daržovės suminkštės.
3. Suberkite į puodą, įdėkite raugintų kopūstų, įpilkite sultinio. Troškinkite kelias minutes.
4. Įdėkite tarkuoto kopūsto, pomidorų padažo ir pjaustytas rūkytas dešreles.
5. Suberkite prieskonius ir išmirkytas ir supjaustytas džiovintas slyvas.
6. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 20-30 minučių.