Ingredientai
Silkių filė
4 vnt.
Balta duona
2 riekelė
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Malti džiūvėsėliai
4 šaukštas
Krakmolas
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Silkes išdarinėkite, išimkite kaulus ir nulupkite odą.
2. Sumalkite kartu su svogūnais ir išmirkyta balta duona.
3. Suberkite krakmolą, pagardinkite pipirais, muskato riešutais.
4. Masę gerai išminkykite, formuokite kotletus, apvoliokite juos maltuose džiūvėsėliuose ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
5. Apkeptus dėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą ir šaukite 15 minučių į orkaitę. Galite pridengti folija.
6. Patiekite su burokėlių salotomis.