Ingredientai
Kiaušiniai
9 vnt.
Aliejaus
150 ml
Miltų
400 g
Cukraus
150 g
Kakavos milteliai
3 šaukštas
Apelsino žievelė
1 šaukštas
Kepimo milteliai
2 šaukštelis
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Švelniai išplakite kiaušinius su druska ir aliejumi.
2. Suberkite cukrų ir itin gerai išplakite iki purumo.
3. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius ir kepimo miltelius.
4. Atsargiai sumaišykite miltus su kiaušiniais.
5. Įmaišykite apelsino žievelę.
6. Kepimo formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą.
7. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.
8. Leiskite 10 minučių pyragui atvėsti ir tik tada išimkite iš formos.