Gal šis bananų-meduolių torto receptas taps ir jūsų virtuvės gudrybe!

Gaminimo eiga

1. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite išbrinkti.

2. Meduolius rankomis susmulkinkite.

3. Į jogurtą pilkite medų, viską gerai išmaišykite.

4. Želatiną pakaitinkite (bet neužvirkite), atvėsinkite ir labai pamažu įmaišykite į jogurto masę.

5. Paruoškite didelę (24 cm) kepimo formą. Į ją sluoksniais dėkite: meduolių trupinius (juos tvirtai paspaudžiu), jogurtą, riekelėmis pjaustytus bananus, meduolių trupinius, jogurtą ir bananus.

6. Šokoladą sutarkuokite ir juo apibarstykite tortą. Tortą dėkite nakčiai į šaldytuvą. Kitą dieną mėgaukitės burnoje tirpstančiu desertu, kuris niekada nepalieka abejingų.

Receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.