Ingredientai
Šaldytų bananų
2 vnt.
Lazdyno riešutų sviesto
2 v. š.
Kakavos
2 v. š.
Mažų datulių be kauliukų
6 vnt.
Goji uogų
1 šaukštas
Kanapių sėklų
1 šaukštas
Dažnai girdime, kad reikia valgyti daugiau daržovių, bet kaip tą padaryti ir kiek „daugiau“ yra pakankamai? Viena augalinio maisto diena per savaitę – galimas atsakymas.
Gaminimo eiga
1. Sudėkite visus glotnučio ingredientus į trintuvą, išskyrus datules. Trinkite, kol išeis vientisa masė.
2. Įdėkite datules ir trumpai patrinkite, kad liktų gabalėlių. Jei norite, galite visiškai sutrinti.
3. Patiekite stiklinėje ar dubenėlyje. Ant viršaus pabarstykite granolos, goji uogų ir kanapių sėklų.
Skanaus!
Receptu dalijasi tinklaraštis Pick Up Limes.