Ingredientai
Sausainių
180 g
Migdolų miltai
80 g
Sviestas
80 g
Varškė
3 pakeliai
Kreminis sūris
400 g
Apelsino žievelė
1 vnt.
Cukraus
140 g
Kiaušiniai
3 vnt.
Porcijos: 8
Liucinos Rimgailės receptas.
Gaminimo eiga
1. Pagrindas: sausainius sumalkite, išmaišykite su riešutų miltais ir ištirpintu sviestu. Išklokite šia mase kepimo formos dugną, prispauskite ir pastatykite į šaldytuvą.
2. Varškės ir sūrio masė: visi produktai turi būti kambario temperatūros. Juos išmaišykite šluotele arba trumpai plakite plaktuvu.
3. Kepimas: ant pagrindo užtepkite sluoksnį žemės riešutų sviesto ir pasirinkto tos pačios linijos džemo. Supilkite ant viršaus varškės ir sūrio masę ir kepkite apie 1 val. 160 laipsnių temperatūroje. Atvėsinus palaikykite per naktį šaldytuve.