Ingredientai
Čili troškinį gaminame tada, kai pasiilgstame pikantiško, aštresnio skonio. Šis receptas – be mėsos, tad juo gali mėgautis ir žaliavalgiai. Patiekdami čili troškinį ant kiekvienos porcijos viršaus dedame kelis avokado ir jelapeno gabalėlius.
Gaminimo eiga
1. Svogūną ir papriką supjaustome kubeliais, česnaką susmulkiname.
2. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame pjaustytą svogūną. Pakepiname. Tuomet dedame susmulkintą česnaką. Maišydami kepame kelias minutes ir dedame susmulkintą papriką.
3. Į keptuvę sudedame visus konservuotus produktus: pomidorus, avinžirnius, pupeles. Troškiname 10 min. Tuomet dedame susmulkintą aitrųjį pipirą, pilame pomidorų pastą, viską pagardiname prieskoniais.
4. Pakaitiname troškinį dar 15 minučių.
5. Dedame čili troškinį į lėkštes, ant kiekvienos porcijos viršaus dedame kelis avokado ir jelapeno gabalėlius, užbarstome tarkuoto kietojo sūrio.