Ingredientai
Kiaušiniai
2 vnt.
Migdolų pieno (jeigu reikės)
0.5 stiklinės
Miltų
1 stiklinė
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Cukraus pudra
2 šaukštas
Vandens
125 ml
Sūdyta lašiša
150 g
Tepamas sūris
100 g
Ciegorių ikrų
2 šaukštas
Porcijos: 4
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi blynų su lašiša ir ikrais receptu.
Gaminimo eiga
1. Į virtuvinį kombainą su smulkinimo antgaliu sudedame miltus, druską, kepimo miltelius, cukraus pudrą ir sumaišome.
2. Dedame kiaušinius, pilame migdolų pieną, vandenį ir įjungę kombainą viską susmulkiname. Gaunasi vientisa tešla.
3. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir kepame nedidelius blynelius.
4. Ant iškepusių blynų tepame sūrį, dedame griežinėlį lašišos ir ikrų.