Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Salierų stiebai
2 vnt.
Bulvių
2 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Švieži pomidorai
2 vnt.
Konservuotos pupelės
1 indelis
Mėgstami makaronai
1 stiklinė
Kopūstas
1 gabaliukas
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Morkas, saliero stiebus, bulves supjaustykite kubeliais, svogūną smulkiai sukapokite.
2. Puode įkaitinkite aliejų, jame pakepinkite svogūnus, česnakus, o po kelių minučių suberkite morkas, bulves ir salierus. Pakepinkite 5 min.
3. Įmaišykite pomidorų tyrę, supjaustytus pomidorus, supilkite sultinį.
4. Kai sriuba užvirs, leiskite jai pavirti 10 minučių.
5. Suberkite pupeles, makaronus – dar virkite 10 minučių, galiausiai sudėkite pasmulkintą kopūstą ir pavirkite dar 2 minutes.
6. Paragaukite, ar netrūksta druskos, pagardinkite pipirais.
7. Patiekite su traškia duona.