Ingredientai
Kiaušiniai
6 vnt.
Cukraus
6 vnt.
Kvietiniai miltai
2 šaukštelis
Moliūgų sėklų miltai
2 šaukštas
Citrinos
1 vnt.
Maskarponės sūris
500 g
Grietinėlė 35% riebumo
200 g
Klevų ar kito sirupo
100 ml
Cukraus
50 g
Porcijos: 6
„Rimi“ dalijasi skaniu vyniotinio receptu.
Gaminimo eiga
1. Išplakite kiaušinius su cukrumi iki standžių putų.
2. Sumaišykite abejus miltus, įtarkuokite citrinos žievelę. Juos suberkite į kiaušinių masę, išmaišykite.
3. Masę paskleiskite per visą kepimo skardą ir kepkite 10–13 min. 170 °C.
4. Išplakite maskarponės sūrį, grietinėlę, sirupą ir cukrų.
5. Ant atvėsinto iškepto pagrindo tepkite maskarponės ir grietinėlės kremą, sudėkite uogas. Vyniokite išilgai.