Ingredientai
Prancūziškas batonas
2 vnt.
Gaudos sūris
100 g
Mėgstamo kumpio
100 g
Mocarelos sūris
100 g
Bri sūris
100 g
Pjaustyti pomidorai
2 vnt.
Alyvuogės be kauliukų
2 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Prancūziškus batonus išilgai perpjaukite per pusę.
3. Kiekvieną pusę dėkite kepimo skardos.
4. Pašlakstykite batoną trupučiu alyvuogių aliejaus, užberkite smulkinto česnako ir raudonėlio.
5. Sudėkite goudos sūrio riekeles, tada kumpį, mocarelą ir bri sūrį, pagardinkite pjaustytomis alyvuogėmis.
6. Kepkite, kol sūris visiškai išsilydys.
7. Išėmę iš orkaitės uždėkite pomidorų griežinėlių, pašlakstykite aliejumi ir valgykite dar šiltus.