Ingredientai
Avižiniai dribsniai
2 stiklinės
Prinokęs bananas
1 vnt.
Kiaušiniai
1 vnt.
Obuolių
2 vnt.
Agavų sirupas
1 v. š.
Cinamono
1 a. š.
Migdolų pieno (jeigu reikės)
0.5 stiklinės
Migdolų
70 g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Obuolius nuplaukite, nulupkite, išpjaukite sėklytes ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
2. Bananą sutrinkite šakute, įmuškite kiaušinį, supilkite avižinius dribsnius ir agavų sirupą, viską gerai išmaišykite.
3. Į masę įmaišykite paruoštus obuolius, cinamoną, migdolų pieną.
4. Riešutus susmulkinkite peiliu ir suberkite į masę.
5. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje temperatūroje apie 20–30 minučių.