Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Mėgstamas pomidorų padažas
2 šaukštas
Bulvių
2 vnt.
Miltų
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Pirmiausia į puodą įpilkite alyvuogių aliejaus, įdėkite į jį gabalėlį sviesto ir pakaitinkite ant vidutinės liepsnos.
2. Kai sviestas ištirps, į puodą sudėkite plonai supjaustytą svogūną ir morkas.
3. Kai svogūnas įgaus auksinę spalvą, įdėkite supjaustytą mėsą, šiek tiek pavoliotą miltuose.
4. Ją pakepkite, tuomet supilkite ketvirtį puodelio sultinio, pomidorų padažą, įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų, viską išmaišykite.
5. Kai padažas sutirštės, į puodą sudėkite nedideliais gabaliukais supjaustytas bulves.
6. Įpilkite vandens – mėsa turi būti apsemta.
7. Viską troškinkite neuždengtame puode apie 45–50 minučių.
8. Kai mėsa ir bulvės suminkštės, puodą nukelkite nuo ugnies ir troškinį patiekite karštą.