Ingredientai
Raudona paprika
1 vnt.
Vyšniniai pomidoriukai
5 vnt.
Porai
20 g
Virtos pupelės
4 v. š.
Agurkas
1 vnt.
Juodosios alyvuogės
10 vnt.
Alyvuogių aliejus
1 v. š.
Citrinos
0.5 a. š.
Sojos padažas
1 a. š.
Virtas kiaušinis
1 vnt.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Plonais šiaudeliais supjaustyti agurką ir papriką.
2. Porą pjauti griežinėliais, vyšninius pomidorus – per pusę. Alyvuoges perpjauti pusiau. Susmulkinti krapus.
3. Visus ingredientus – daržoves, pupeles ir tuną – sumaišyti.
4. Pagardui skirtus produktus sumaišyti ir užpilti ant daržovių su tunu, viską išmaišyti. Pabaigai nulupti išvirtą kiaušinį, supjaustyti skilelėmis ir apdėti salotas.