Ingredientai
Cinamono
3 vnt.
Gvazdikėliai
1 šaukštas
Vandens
0.5 stiklinės
Ledo kubeliai
2 saujos
Citrinos sultys
2 vnt.
Gaminimo eiga
1. Cinamono lazdeles, gvazdikėlius užpilkite vandeniu, pavirkite 2–3 minutes. Baigus virti uždenkite dangčiu ir palikite atvėsti.
2. Į ąsotį įberkite ledukų, supilkite atvėsintą paruoštą skystį, citrinos sultis, žoleles patrinkite tarp rankų ir suberkite į limonadą, supilkite natūralų mineralinį vandenį (gazuotą). Viską išmaišykite.
ALFO PATARIMAI:
· Žoleles limonadui rinkitės pagal skonį.
· Prieskoningą vandenį galite laikyti šaldytuve apie savaitę ir skaninti kitus ruošiamus limonadus.
· Jei nemėgstate gazuoto vandens, galite rinktis negazuotą.