Ingredientai
Įvairūs mėtiniai ledinukai
10 vnt.
Nedidelis arbūzas
1 vnt.
Didelis trumpavaisis agurkas
1 vnt.
Traiškytas ledas
1 stiklinė
Nedidelė citrina
1 vnt.
Šviesusis sirupas
2 v. š.
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Ledinukus susmulkinkite maisto smulkintuvu. Arbūzui nupjaukite luobelę ir supjaustykite vienodo dydžio kubeliais. Agurkus maistiniu daržovių skustuku išskuskite juostelėmis.
2. Į maisto smulkintuvą su smulkintais ledinukais įpilkite dalį gazuoto natūralaus mineralinio vandens, praskalaukite ir visą turinį supilkite į indą, kuriame gaminsite limonadą.
3. Į indą limonadui sudėkite agurko juosteles, įspauskite citrinos sulčių, įpilkite šviesiojo sirupo, suberkite pjaustytą arbūzą, užpilkite likusiu gazuotu vandeniu, suberkite traiškytą ledą, išmaišykite ir patiekite.