Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Dubenyje sumaišykite miltus, mieles, cukrų ir druską. Į dubenį su miltų mase pilkite natūralų mineralinį vandenį, alyvuogių aliejų, sumaišykite ir rankomis išminkykite tešlą. Tešlą uždenkite maistine plėvele, dėkite į šaldytuvą ir laikykite 12–24 val., kol tešla subręs.
2. Avietes perpjaukite per pusę, braškes supjaustykite mažomis skiltelėmis. Kietąjį sūrį sutarkuokite, mocarelą ir vytintą kumpį suplėšykite. Vytintas dešreles supjaustykite griežinėliais.
3. Gautą picos tešlą iškočiokite ir su formelėmis arba stiklinės pagalba išspauskite apskritimus, dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir su stiklinės dugnu įspauskite mini picų tešlos centrus, kad susidarytų storesni krašteliai ir plonesnis vininis padas.
4. Trečdalį picų ištepkite šokoladiniu kremu, dėkite baltojo ir juodojo šokolado gabaliukus ir mini zefyrus. Likusias picas ištepkite pomidorų padažu, pabarstykite kietuoju ir plėšytu mocarelos sūriais. Ant pusės sūriais pabarstytų picų dėkite pjaustytas dešreles.
5. Picas kepkite 230oC temp. įkaitintoje orkaitėje 5–6 min. arba kol gražiai apskrus ir tešla iškeps. Ant picų su šokoladu dėkite šilauoges, braškes ir avietes. Ant picų tik su sūriu dėkite plėšytą vytintą kumpį. Ant picų su dešrelių gabaliukais dėkite po baziliko lapelį ir patiekite.