Gaminimo eiga

1. Dubenyje sumaišome visus ingredientus skirtus pirmajam sluoksniui.

2. Gautą masę sudedame į pasirinktą skardą, kuri turi būti išklota kepimo popieriumi. Tolygiai pasiskirstome masę ir gerai prispaudžiame. Dedame į šaldymo kamerą kol pagaminsime antrąjį sluoksnį.

3. Į maisto trintuvą sudedame visus ingredientus skirtus antrajam sluoksniui, išskyrus šokoladą ir 50 g žemės riešutų. Sutriname iki vientisos masės ir sumaišome su likusiais riešutais. Šį sluoksnį dedema ant pirmojo, pasiskirstome ir dedame į šaldiklį kelioms valandoms.

4. Sustingusius batonėlius supjaustome gabalėliais ir apliejame lydytu šokoladu. Galima ir apvolioti šokolade, kaip Jums skaniau. Palaukiame, kol šokoladas sustings, ir ragaujame!