Ingredientai
Lydyto sūrelio
100 g
Konservuotų avinžirnių
100 g
Konservuotų avinžirnių
0.5 vnt.
Virto kiaušinio
1 vnt.
Cukrinių žirnelių
1 saujos
Įvairių duonos traškučių
1 saujos
Porcijos: 1
Maistingi, skanūs priešpiečiai į mokyklą ar į darbą – kiaušinis ir šviežios daržovės. Užtruksite vos kelias minutes!
Gaminimo eiga
1. Lydytą sūrelį sutrinkite su avinžirniais iki vientisos masės, sudėkite į indelį ir įtarkuokite žaliosios citrinos žievelės.
Kiaušinį virkite 3 min.
2. Patiekiant į dėžutę sudėkite plautas daržoves, pusiau perpjautą virtą kiaušinį ir duonos traškučius.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG