Ingredientai
Kiaušinių
2 vnt.
Vanilinio cukraus
1 a. š.
Vanilinio cukraus
1 a. š.
Cukraus miltelių
80 g
Kardamono
0.5 a. š.
Grietinėlės
200 g
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos
1 pakelis
Abrikosų džemo
3 v. š.
Rudojo cukraus
1 a. š.
Sviesto (skardelei ištepti)
1 v. š.
Miltų (skardelei pabarstyti)
1 v. š.
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
1. Obuolius supjaustykite griežinėliais. Kiaušinius išplakite, sudėkite vanilinį cukrų, cukrų, kardamoną, supilkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.
2. Į skardelę, išteptą sviestu ir pabarstytą miltais, dėkite „Mantinga“ bemielę sluoksniuotą tešlą, abrikosų džemą, pjaustytus obuolius, apibarstykite ruduoju cukrumi ir supilkite grietinėlės padažą. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30 min.
3. Patiekite atvėsinus.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG