Ingredientai
Česnako skiltelių
3 vnt.
Raudonojo svogūno
1 vnt.
Pomidorų pastos
2 v. š.
Pomidorų pastos
2 v. š.
Avinžirnių
400 g
Tai – labai sotus ir sveikas patiekalas. Troškinys puikiai tiks besirūpinantiems savo mityba bei galės būti valgomas tiek vienas, tiek kaip pagardas prie sveikuoliškų blynų, košės ar kiaušinienės.
Gaminimo eiga
1. Pirmiausia, moliūgą pakepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15–20 minučių.
2. Kol jis keps, keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite pjaustytą česnaką ir svogūną. Jiems apskrudus, įpilkite pomidorų pastos, tada suberkite moliūgo kubelius. Leiskite šiek tiek pasitroškinti, sudėkite špinatus, prieskonius. Viską patroškinkite keptuvėje dar apie 15 minučių, sudėkite į lėkštę, apibarstykite kietuoju sūriu ir ragaukite.
Skanaus!
Receptu dalijasi Maxima.