Ingredientai
Geltonos paprikos
0.5 vnt.
Svogūnų laiškų
2 vnt.
Kiaušinių
2 vnt.
Sviesto
1 v. š.
Tarkuoto kietojo sūrio
1 v. š.
Salotų lapelių
1 sauja
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Papriką supjaustykite kubeliais, susmulkinkite svogūnų laiškus. Kiaušinius išplakite su druska ir pipirais.
2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepinkite paprikas. Į keptuvę sudėkite kiaušinius su svogūnų laiškais ir pamaišykite. Kiaušinius sustumkite į vieną keptuvės pusę, ant jų užberkite tarkuoto sūrio ir perlenkite omletą per pusę.
3. Patiekite su salotų lapeliais. Ant viršaus galite užberti dar truputį tarkuoto kietojo sūrio.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG