Ingredientai
Nedidelių bulvių
4 vnt.
Alyvuogių aliejaus
1 stiklinė
Kiaušinių
4 vnt.
Žirnelių
0.5 stiklinės
Serano kumpio
80 g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Bulves supjaustykite griežinėliais, išvirkite alyvuogių aliejuje. Išvirtas bulves nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
2. Išplakite kiaušinius, į juos sudėkite bulves, žirnelius, druską ir pipirus. Viską išmaišykite.
3. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite kiaušinių ir bulvių masę. Kepkite ant žemos kaitros apie 10 minučių. Omletą apverskite naudodami lėkštę: omletą įdėkite į lėkštę ir apverskite atgal į keptuvę, kad iškeptų kita pusė.
4. Patiekite su salotų lapeliais ir serano kumpiu.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG