Ingredientai
Baltos duonos
2 riekelė
Šaltai rūkytos šoninės
2 juostelės
Kiaušinio
1 vnt.
Avokado
0.5 vnt.
Špinatų
1 sauja
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Sausoje keptuvėje paskrudinkite baltą duoną, tada šaltai rūkytą šoninę.
2. Į šaltą keptuvę pilkite aliejaus, įmuškite kiaušinį ir kepkite ant silpnos kaitros apie 3–4 minutes, kol baltymas pilnai iškeps.
3. Naudodami šaukštą išskobkite avokadą ir supjaustykite griežinėliais.
4. Ant skrebučio dėkite pakepintas šoninės juosteles, špinatus, pjaustytą avokadą, keptą kiaušinį, užberkite druskos, pipirų bei uždėkite antrą skrebutį.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG