Ingredientai
Agurko
0.5 vnt.
Pomidoro
0.5 vnt.
Mėlynojo svogūno
0.5 vnt.
Maskarponės sūrio
2 v. š.
Tortilijos
1 vnt.
Virtų avinžirnių
5 v. š.
Juodųjų alyvuogių
1 a. š.
Špinatų
1 sauja
Gaminimo eiga
1. Agurką supjaustykite juostelėmis, pomidorą – griežinėliais, svogūną – šiaudeliais.
2. Maskarponės sūrį tepkite ant tortilijos, ant viršaus dėkite avinžirnius, užberkite druskos ir juodųjų pipirų. Toliau dėkite pjaustytas juodąsias alyvuoges, agurką, pomidorą, svogūną, špinatus.
3. Tortiliją susukite ir perpjaukite pusiau.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG