Ingredientai
Moliūgo
200 g
Sviesto
2 v. š.
Cukraus
1 a. š.
Moliūgų tyrės
2 v. š.
Cinamono
1 vnt.
Vandens
2 v. š.
Avižinių dribsnių košės
5 v. š.
Aviečių
1 sauja
Labai smulkiai kapotų mėtų lapelių
1 šakelė
Gaminimo eiga
1. Išskobkite moliūgo minkštimą ir sėklas, nupjaukite žievę. Moliūgą supjaustykite mažesniais kubeliais.
2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir apkepkite moliūgą. Įberkite druskos ir cukraus, išmaišykite. Tada į keptuvę sudėkite moliūgų tyrę, cinamono lazdelę, šlakelį vandens ir viską išmaišykite.
2. Į lėkštę dėkite avižinių dribsnių košės, keletą šaukštų keptų moliūgų. Papuoškite avietėmis ir mėtos lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG