Ingredientai
Obuolio
1 vnt.
Kiaušinio
1 vnt.
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos
2 lapeliai
Varškės sūrio su kmynais
150 g
Cinamono
1 v. š.
Rudojo cukraus
1 v. š.
Čiobrelio
1 šakelė
Gaminimo eiga
1. Obuolį supjaustykite plonais griežinėliais. Išplakite kiaušinį. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite du pusiau perpjautus MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapelius. Ant jų dėkite varškę, obuolius ir patepkite plaktu kiaušiniu. Pabarstykite cinamonu bei ruduoju cukrumi.
2. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Ant iškepusių pyragėlių užbarstykite šviežių čiobrelių.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG