Ingredientai
Aliejaus
3 v. š.
Česnako
2 skiltelės
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Saldžiosios paprikos
1 a. š.
Bolivinių balandų
200 g
Kumino
0.5 a. š.
Šviežių kalendrų
20 g
Moliūgo
500 g
Cukinijos
1 vnt.
Sultinio arba vandens
500 ml
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Sudėkite į dubenį viščiukų šlaunelių mėsą, suberkite aitriąją ir saldžiąją paprikas, druską, pipirus ir gerai išmaišykite.
2. Į dubenį suberkite smulkiai sukapotą česnaką, kubeliais supjaustytą moliūgą, cukiniją, bolivines balandas ir sumaišykite su kumino prieskoniais.
3. Keptuvėje, tinkamoje naudoti orkaitėje, įkaitinkite aliejų. Sudėkite vištieną ir kepkite nevartydami, kol viena vištienos pusė apskrus. Mėsą apverskite ir sudėkite paruoštas daržoves, supilkite sultinį ir uždenkite keptuvę dangčiu. Troškinį pagardinkite druska, pipirais ir dėkite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę. Kepkite apie 35 minutes.
4. Patiekiamą patiekalą papuoškite kapotais kalendrų lapeliais.
Receptu dalijasi RIMI.