Ingredientai
Konservuotų ananasų
9 riekelės
Silkių filė
5 gabaliukai
Poro
250 g
Marinuotų agurkų
4 vnt.
Majonezo
3 v. š.
Vyšninių pomidorų
10 vnt.
Silkės patiekalai vienodai aktualūs tiek kasdien, tiek per šventes. Ypač – Kalėdas ir Velykas. Išbandykite šį šventinį silkės receptą.
Gaminimo eiga
1. Silkių filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į dubenį.
2. Ten pat suberkite poro griežinėlius, agurkų kubelius, įdėkite majonezo ir sumaišykite.
3. Ant lėkštės sudėkite ananasų griežinėlius ir ant jų dėkite silkių salotas, kurias papuoškite vyšniniais pomidorais ir petražolių lapeliais.
Skanaus!
Receptu dalijasi IKI.