Jei ruošiate Kūčių ar kitokios šventės stalą, jums pravers vieno kąsnio silkės ir burokėlių užkandis. Gardus ir niekada neatsibostantis. Vieno kąsnio silkės ir burokėlių užkandį patiekite vos pagaminę.

Gaminimo eiga

1. Prancūzišką batoną supjaustykite 2 centimetrų storio riekelėmis ir keletą minučių paskrudinkite orkaitėje.

2. Burokėlį sutarkuokite, įberkite druskos, pipirų ir, apšlakstę balzaminiu actu, viską gerai išmaišykite.

3. Tuomet silkės filė supjaustykite nedideliais gabalėliais. Imkite paskrudintą prancūziško batono riekę, uždėkite tarkuoto burokėlio ir vieno kąsnio užkandį vainikuokite silkės gabalėliu. Tokie sumuštinukai bus puikus šventinės vakarienės startas!

Skanaus!

Receptu dalijasi IKI.