Ingredientai
Miltų (paviršiui pabarstyti)
2 v. š.
MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos
2 lapeliai
Kiaušinio
1 vnt.
Rikotos
4 v. š.
Braškių
4 vnt.
Šilauogių
1 saujelė
Aviečių
1 saujelė
Rudojo cukraus
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Ant miltais pabarstyto paviršiaus dėkite MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos lapelius. Juos padalinkite pusiau ir supjaustykite trikampiais.
2. Mielinės sluoksniuotos tešlos trikampius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir trikampių šonus patepkite išplaktu kiaušiniu, o į centrą dėkite rikotą, pjaustytas braškes, šilauoges ir avietes. Pyragėlius pabarstykite ruduoju cukrumi.
3. Skardą dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę. Kepkite apie 15 min. Iškepus papuoškite mėtos lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG