Gaminimo eiga

1. Supjaustykite svogūną šiaudeliais, imbierą ir česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais, aitriąją papriką – griežinėliais. Išpjaukite žiedinio kopūsto kotą, stambesnėmis šakelėmis supjaustykite kopūstą.

2. Į dubenį pilkite sultinį, dėkite pastą, imbierą, aitriąsias paprikas, česnaką, ciberžolę, maltas Kajeno paprikas.

3. Į skardą dėkite žiedinio kopūsto šakeles, berkite druską, juoduosius pipirus, svogūną, išmaišykite. Supilkite sultinį su prieskoniais ir kokosų pieną.

4. Viską išmaišykite ir dėkite kepti į orkaitę. Kepkite apie 30 minučių 180 °C temp. Patiekite su citrinos skiltelėmis ir kalendros lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG