Ingredientai
Svogūno
1 vnt.
Nykščio dydžio imbiero
1 gabaliukas
Česnako
2 skiltelės
Aitriosios paprikos
0.5 vnt.
Žiedinio kopūsto
1 vnt.
Daržovių sultinio
1 stiklinė
Geltonojo kario pastos
1 v. š.
Ciberžolės
0.5 a. š.
Maltų Kajeno paprikų
0.5 a. š.
Kokosų pieno
100 ml
Citrinos
1 vnt.
Kalendros lapelių
1 saujelė
Gaminimo eiga
1. Supjaustykite svogūną šiaudeliais, imbierą ir česnaką susmulkinkite plonais griežinėliais, aitriąją papriką – griežinėliais. Išpjaukite žiedinio kopūsto kotą, stambesnėmis šakelėmis supjaustykite kopūstą.
2. Į dubenį pilkite sultinį, dėkite pastą, imbierą, aitriąsias paprikas, česnaką, ciberžolę, maltas Kajeno paprikas.
3. Į skardą dėkite žiedinio kopūsto šakeles, berkite druską, juoduosius pipirus, svogūną, išmaišykite. Supilkite sultinį su prieskoniais ir kokosų pieną.
4. Viską išmaišykite ir dėkite kepti į orkaitę. Kepkite apie 30 minučių 180 °C temp. Patiekite su citrinos skiltelėmis ir kalendros lapeliais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG