Ingredientai
Miltų
1 puodelis
Cukraus
0.25 puodelio
Matcha arbatos miltelių
2 v. š.
Kepimo miltelių
1 a. š.
Pasukų
0.5 puodelio
Vanilės ekstrakto
0.5 a. š.
Išplakto kiaušinio
1 vnt.
Ištirpinto sviesto
1 v. š.
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite orkaitę iki 210 laipsnių. Spurgų formą ištepkite aliejumi arba lydytu sviestu. Į maišytuvą sudėkite miltus, cukrų, matcha miltelius, kepimo miltelius ir druską. Tuomet supilkite pasukas, kiaušinį, vanilės ekstraktą ir sviestą.
2. Viską išplakite iki vientisos masės. Galiausiai dideliu šaukštu sudėkite paruoštą tešlą į spurgoms kepti skirtą formą.
3. Viską dėkite į orkaitę ir kepkite 5–8 minutes. Tuomet kitame inde atsargiai ištirpdykite šokoladą – spurgas aptepkite šokoladu ir padėkite į šalį, kad šis sustingtų. Skanaus!
Receptu dalijasi IKI.