Ingredientai
Mėlynojo svogūno
0.5 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Svogūnų laiškų
4 vnt.
Virtų lęšių
4 v. š.
Majonezo
2 v. š.
Obuolių acto
1 v. š.
Špinatų
1 sauja
Silkės filė
0.5 vnt.
Citrinos žievelės
1 vnt.
Gaminimo eiga
1. Mėlynąjį svogūną supjaustykite kubeliais, susmulkinkite česnaką ir svogūnų laiškus.
2. Į dubenį sudėkite virtus lęšius, majonezą, svogūnus, svogūnų laiškus, česnakus, įpilkite obuolių acto, įberkite druskos ir pipirų, viską išmaišykite.
3. Į lėkštę sudėkite špinatus, lęšių masę, ant viršaus uždėkite pjaustytą silkės filė ir užtarkuokite citrinos žievelės.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG