Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Poro
1 vnt.
Svogūno
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Alyvuogių aliejaus
2 v. š.
Krevečių
200 g
Kokosų pieno
0.5 stiklinės
Vandens
0.25 stiklinės
Geltonojo kario
1 v. š.
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Mėtų
2 šakelės
Gaminimo eiga
1. Morką perpjaukite išilgai ir supjaustykite įstrižais griežinėliais, porą supjaustykite griežinėliais, svogūną – kubeliais, česnaką susmulkinkite.
2. Keptuvėje su įkaitintu aliejumi sudėkite kepti pjaustytas morkas, svogūnus, porus, česnaką ir viską išmaišykite. Tada sudėkite kepti krevetes, įpilkite kokosų pieno ir vandens, įberkite geltonojo kario ir viską išmaišykite.
3. Krevetes patiekite su mėtos lapeliais ir žaliosios citrinos skiltelėmis.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG