Ingredientai
Svogūno
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
0.5 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Alyvuogių aliejaus
2 v. š.
Laurų lapų
2 vnt.
Juodųjų pipirų žirnelių
5 vnt.
Dešrelių
4 vnt.
Sviesto
2 v. š.
Raugintų kopūstų
300 g
Sultinio
2 stiklinės
Svogūnų laiškų
4 vnt.
Krapų
2 šakelės
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite juostelėmis, česnaką supjaustykite griežinėliais.
2. Puode su įkaitintu aliejumi pakepkite pjaustytą svogūną, morką ir česnaką. Įdėkite laurų lapus, kmynus ir juoduosius pipirus bei viską išmaišykite. Tada į puodą sudėkite dešreles ir sviestą. Kai sviestas ištirps, dėkite raugintus kopūstus, įpilkite sultinio ir viską išmaišykite. Palaukite, kol sultinys užvirs.
3. Patiekite su pjaustytais svogūnų laiškais ir krapais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG