Ingredientai
Aitrioji paprika arba jalapenas
0.3 vnt.
Geltonos paprikos
0.5 vnt.
Mėlynojo svogūno
0.5 vnt.
Pomidorų padažo
2 v. š.
Mocarela
130 g
Čioriso dešra
80 g
Marinuotų artišokų
50 g
Gražgarstės
1 sauja
Gaminimo eiga
1. Aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, papriką – juostelėmis, mėlynąjį svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.
2. Į skardą su kepimo popieriumi įdėkite picos padą, ant jo užtepkite trintų pomidorų padažo, dėkite mocarelą, aitriąją papriką, čiorisą, svogūnus ir artišokus.
3. Kepkite 230 °C temp. orkaitėje 15 min.
4. Ant iškepusios picos dėkite gražgarstes.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG