Ingredientai
Verslininkė, desertų mėgėja ir iš soc. tinklų puikiai pažįstama nuomonės formuotoja Liucina Rimgailė metus pradėjo nauju iššūkiu – priėmė pasiūlymą vesti prekybos tinklo „Rimi“ ir DELFI iniciatyvos „Tvari Lietuva“ edukacinę laidą „Rinkis Sveikiau“. L. Rimgailei ši tema ypač aktuali, nes su laktozės netoleravimu susidūrė pagimdžiusi sūnų ir jį žindant.
Gaminimo eiga
1. Kakavos sviestą atitirpinkite karšto vandens vonelėje. Tuomet į jį supilkite kondensuotą kokosų skanėstą, kakavą ir gerai viską išmaišykite.
2. Sausainius sulaužykite gabalėliais ir užpilkite paruošta mase. Viską gerai išmaišykite ir sudėkite į formą.
3. Palaikykite tinginį šaldytuve kol sustings, apie 1 val.