Ingredientai
Susmulkinto šviežio kopūsto
0.5 vnt.
Mėlynojo svogūno
2 vnt.
Česnako
3 skiltelės
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Vištienos šlaunelių
500 g
Rozmarinai
2 šakelės
Alyvuogių aliejus
4 v. š.
Aitrioji paprika arba jalapenas
0.5 vnt.
Petražolės
2 šakelės
Gaminimo eiga
1. Kopūstą, mėlynuosius svogūnus supjaustykite skiltelėmis, česnako skilteles susmulkinkite, morkas supjaustykite stambesniais gabaliukais.
2. Į skardą sudėkite pjaustytus kopūstus, svogūnus ir morkas, ant viršaus dėkite vištieną. Pabarstykite druska, juodaisiais pipirais, rozmarino lapeliais, užpilkite alyvuogių aliejaus ir užberkite smulkinto česnako.
3. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje apie 60 min. Patiekite papuošę petražolėmis ir pjaustyta aitriąja paprika.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG