Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Į dubenį supilkite kuskusą ir karštą daržovių sultinį, uždenkite indą maistine plėvele ir atidėkite bent 10 min.
2. Per tą laiką susmulkinkite prieskonines žoleles ir svogūnų laiškus, supjaustykite džiovintus pomidorus. Uždengtą dubenį su kuskusu atidenkite ir gerai išmaišykite, sudėkite pomidorus, svogūnų laiškus ir dalį prieskoninių žolelių, pagardinkite prieskoniais ir vėl sumaišykite.
3. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros, atkirpkite ir ant kepimo skardos vieną šalia kito padėkite du kepimo popieriaus lapus.
4. Padalinkite kuskuso ir daržovių mišinį į dvi lygias dalis ir sudėkite į kiekvieno kepimo popieriaus lapo vidurį, ant kuskuso uždėkite lašišos filė gabalėlį, pagardinkite prieskoniais ir žolelėmis. Užlenkite kepimo popierių tarsi gamintumėte pyragėlį, užsukite kraštelius, kad neatsivertų.
5. Kepkite krepšelius apie 15 min. arba kol iškeps žuvis, patiekite iškart.