Ingredientai
Česnako
1 skiltelė
Poras
0.5 vnt.
Mėlynojo svogūno
1 vnt.
Rudieji pievagrybiai
4 vnt.
Trintų pomidorų
2 v. š.
Mocarela
130 g
Rozmarinai
1 šakelė
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Raudonėliai (džiovinti)
1 šakelė
Gaminimo eiga
1. Česnaką susmulkinkite, porą, mėlynąjį svogūną ir ruduosius pievagrybius supjaustykite griežinėliais.
2. Į skardą su kepimo popieriumi įklokite picos padą. Ant jo užtepkite trintų pomidorų padažo, uždėkite mocarelos gabaliukus, pjaustytą porą, svogūną, česnaką, pievagrybius ir rozmarino lapelius, užpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus.
3. Kepkite 230 °C temp. orkaitėje 15 min.
4. Iškepus pabarstykite raudonėliais ir apšlakstykite šaukštu alyvuogių aliejaus.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG