„Nors nesu didelė bulvių mėgėja, turiu pripažinti, kad šio apkepo skonis mane maloniai nustebino. Tai – sveikesnė alternatyva tradiciniam bulvių plokštainiui, todėl rekomenduoju šį receptą išbandyti net ir bijantiems riebių patiekalų. Artėjanti Kovo 11-oji – puiki proga nustebinti šeimą ar draugus išskirtiniais patiekalais“, – laidos „Rinkis sveikiau“, transliuojamos per DELFI TV, vedėja Liucia Rimgailė.

Gaminimo eiga

1. Bulves, morkos, svogūnus, brokolius ir žiedinį kopūstą sutarkuokite burokine tarka.

2. Į masę įdėkite kiaušinį, jogurtą, miltus ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite ir dėkite į kepimo indą, pateptą aliejumi.

3. Kepkite orkaitėje 175 °C apie 40 min, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Rimi“.