Ingredientai
Rudieji pievagrybiai
4 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Rūkyta šoninė
1 juostelė
Kapotų svogūno laiškų
3 vnt.
Sviestas
2 v. š.
Kietasis sūris
40 g
Gaminimo eiga
1. Ruduosius pievagrybius supjaustykite į 4 dalis, česnaką supjaustykite skiltelėmis, šoninę susmulkinkite, svogūnų laiškus supjaustykite.
2. Sausoje keptuvėje apkepkite pjaustytą šoninę, tada sudėkite kepti pievagrybius ir išmaišykite. Išlydykite sviestą ir viską išmaišykite.
Tada sudėkite virtus bulvių virtinius, įpilkite grietinėlės ir viską gerai išmaišykite. Suberkite ir išmaišykite pjaustytus svogūnų laiškus.
3. Patiekite dubenėlyje, ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG