Ingredientai
Makaronai
200 g
Česnakas
2 skiltelė
Čioriso dešra
200 g
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Vandens
100 ml
Alyvuogės
1 sauja
Bazilikai (žali)
3 šakelės
Kietasis sūris
50 g
Gaminimo eiga
1. Į verdantį vandenį sudėkite IKI makaronus ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. Česnakus susmulkinkite, čioriso dešrą supjaustykite norimo dydžio kubeliais.
3. Į įkaitintą keptuvę pilkite alyvuogių aliejaus, suberkite smulkintus česnakus, pjaustytą čioriso dešrą ir kepkite, kol pilnai apskrus, įpilkite vandens iš makaronų ir šiek tiek nugarinkite, kad sutirštėtų. Dėkite alyvuoges, baziliko lapelius ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG