Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Kai išvirti kiaušiniai atvės, juos nulupkite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Tada, naudodami aštrų peilį, kiekvieną kiaušinį perpjaukite per pusę, išimkite trynius sudėkite juos atskirai į vidutinio dydžio dubenį.
2. Tuomet šakute gerai sutrinkite kiaušinių trynius, įmaišykite špinatus, artišokų padažą, smulkintas petražoles ir pagal skonį įberkite šviežiai grūstų juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite ir, naudodami šaukštą, sudėkite į konditerinį maišelį.
3. Į kiaušinių baltymus pakaitomis įdėkite alyvuogių, vyšninių pomidorų ir mocarelos sūrio rutuliukų puseles. Galiausiai į kiekvieną kiaušinio baltymą tolygiai iššvirkškite paruošto įdaro, po juo paslėpdami alyvuogių griežinėlius, vyšninį pomidorą ir mocarelos rutuliukus. Įdarytus kiaušinius laikykite šaldytuve, iki kol jie bus patiekti ant šventinio stalo. Serviruodami apibarstykite kiaušinius maltos paprikos arba aitriųjų paprikų milteliais bei smulkintu keptu kumpiu.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Lidl“