Ingredientai
Batonas
1 vnt.
Geltonos paprikos
1 vnt.
Cukinijos
100 g
Ievagrybių
100 g
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Pesto padažas
2 v. š.
Romaninės salotos
4 lapai
Parmezano sūris
50 g
Gaminimo eiga
1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.
2. Papriką, cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis, pievagrybius – į 4 dalys. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėkite kepti pievagrybius, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš visų pusių, kol apskrus.
3. Sudėkite cukinijas, paprikas ir kepkite, kol suminkštės, dėkite pesto padažą, viską gerai išmaišykite. Česnakinę duoną supjaustykite griežinėliais.
4. Į lėkštę dėkite salotų lapus, česnakinę duonelę ir ant salotų lapų dėkite keptas daržoves su padažu, pagardinkite parmezano sūriu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG