Ingredientai
Makaronai
200 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Rūkyta šoninė
3 juostelės
Sviestas
40 g
Kietasis sūris
50 g
Bazilikai (žali)
2 šakelės
Gaminimo eiga
1. Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėkite makaronus ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. Supjaustykite svogūnus smulkiau, šoninę – gabaliukais.
3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite svogūnus, šoninę, apkepkite. Įberkite pipirų, supilkite grietinėlę, tada virtus makaronus, įtarkuokite sūrio. Viską maišykite ir 1–2 min. pakaitinkite.
4. Patiekite užtarkavę sūrio, įberkite pipirų ir papuoškite bazilikais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG