Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Aitrioji paprika arba jalapenas
0.5 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Pjaustyti pomidorai
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Juodųjų pupelių
1 indelis
Natūralios pomidorų pastos
1 a. š.
Kalendros
2 šakelės
Kukurūzų krepšelių
4 vnt.
Mėgstamų salotų
1 sauja
Gaminimo eiga
1. Svogūną, aitriąją papriką, česnaką supjaustykite skiltelėmis, pomidorą susmulkinkite.
2. Į keptuvę pilkite alyvuogių aliejų, sudėkite aitriąsias paprikas ir česnakus, šiek tiek pakepkite, sudėkite svogūnus ir pomidorus, pagardinkite druska ir pipirais. Troškinkite, kol viskas suminkštės. Sudėkite konservuotas pupeles, pomidorų pastą ir troškinkite 3–5 min. Sudėkite pjaustytą kalendrą, viską gerai išmaišykite.
3. Į kukurūzų krepšelius dėkite salotas, keptas daržoves ir užtarkuokite sūrio. Galite papuošti žolelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG