Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Alyvuogių aliejus
3 v. š.
Briuselinių kopūstų
500 g
Sultinys
0.5 stiklinės
Ankštinių pupelių
200 g
Natūralios pomidorų pastos
1 v. š.
Mėgstamų salotų
1 sauja
Gaminimo eiga
1. Svogūną susmulkinkite, česnakus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite, kol suminkštės. Sudėkite briuselinius kopūstus, pagardinkite druska ir pipirais, pilkite sultinio ir sudėkite pupeles, troškinkite 5–10 min.
2. Sudėkite pomidorų pastą, salotų lapus ir viską gerai išmaišykite. Pagardinkite kalendros lapeliais. Patiekite su virtais ryžiais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG