Ingredientai
Lašišos filė
500 g
Poras
100 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Saulėje džiovinti pomidorai
0.5 saujos
Aliejaus
2 v. š.
Kapotų svogūno laiškų
0.5 saujos
Krapai
0.5 saujos
Gaminimo eiga
1. Lašišą supjaustykite mažesniais kepsneliais. Porą supjaustykite juostelėmis. Svogūną ir česnakus supjaustykite griežinėliais. Saulėje džiovintus pomidorus susmulkinkite.
2. Į skardą pilkite grietinėlę, sudėkite pjaustytas daržoves ir lašišą, patepkite ją aliejumi ir pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–13 min. arba kol apskrus ir pilnai iškeps.
3. Iškepus pagardinkite pjaustytais svogūnų laiškais ir krapais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG